OGLAŠAVANJE

Poštovani,

Želimo da Vam ponudimo novi kulturan i moderan način reklamiranja po de lux ili novim stambenim zgradama.

Kao što Vam je poznato u takvim zgradama je zabranjen unos reklamnog materijala u smislu flajera koji nažalost završe kao ne poželjni, jer ih ljudi ne čitaju već surovo bace.

S obzirom da smo ovlašćena agencija za reklamiranje firmi i sobzirom da sarađujemo sa nemačkom Kompanijom DURABLE koja proizvodi samolepljive ramove koji prilikom postavke ne oštećuju površine uspeli smo da sklopimo saradnju sa preko 200 zgrada po Beogradu i dobijemo saglasnost da postavimo ramove sa reklamama naših klijenata. Stanari doživljavaju reklamni pano kao informativni oglas i kroz ovaj način reklamiranja stanovništvu možete prezentovati neki Vaš proizvod ili ponudu koju želite da ostvarite.

 

Delove grada koje obuhvatamo su

NOVI BEOGRAD

ZEMUN

VRAČAR

DEDINJE

SENJAK

ČUKARIČKA PADINA

Svaki deo grada obuhvata po  40 novih zgrada, i na jednom plakatu veličine A3 formata mogu se naći jedna ili najviše 4 firme različite delatnosti stim što svaka dimenzija je dovoljno velika da bude svakom vidljiva.

Reklamni pano ili informativni oglas možete zakupiti koliko god meseci želite ono što želimo da Vam ponudimo je cenovnik na bazi mesečnog nivoa i u dogovoru sa stanarimo tražimo firme koje su njihovih interesovanja, pa shodno tome pozivamo i Vas da budete deo našeg tima.

 

Dimenzije i cene reklama na mesečnom nivou:

  • 15x15——-12.500 din
  • 30x15——-17.500 din
  • 30x30——-26.000 din
  • 30x45——-56.000 din

Na stranicama sajta možete videti fotografije kako to od prilike izgleda… a uz svaki zakup reklame dobićete gratis reklamu po državnim i privatnim firmama na bazi cirkularnog meila gde će svi zaposleni videti Vašu ponudu i odlučiti se Baš za VAS

Reklamiranje počinje svakog 15-og u mesecu i traje do 15-og narednog meseca nakon čega dobijate kompletan foto izveštaj tj. adrese zgrada i fotografije gde je sve postavljena Vaša reklama kao i detaljan izveštaj o cirkularnom meilu firmi